Knežević: Da se zna da ste me tri godine reketirali; Vujošević:...

"Pusti u utorak da te zamolim, ako moraš već da puštaš ako nemaš ništa drugo bez mene", kaže u jednom trenutku Vujošević... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

StratocasteR

14-10-2019 11:05h
Ma fakof, lažeš ka canis lupus!

Tip

14-10-2019 12:35h
Nijesu vas reketirali vec ste ih podmicivali. Razlika je u tome sto su u drugoj varijanti prekrsioci zakona obje strane.

pekas

14-10-2019 12:47h
Uzeli mu sve a bivse uposlenike u Atlas banci Katko bi da pretvori u svedoke saradnike protiv Duska da mu sto vise oslabi poziciju u GB,da ga dobije nazad u CG i smjesti u Spuz kod Masana Cogurica ili slicnog"klijenta"kojem bi ga dali dali na prevaspitavanje!Udario je na naseg"oca nacije"!A za uzvrat kao onom Bohumu za saradnju obezbijedili bi tom patrioti da nedje drugo ceka penzionerske dane,van Crne Gore.Jer Dusko mora"patit i platit"sto nije cutao i pustio da mu sve uzmu.U privatnoj drzavi

pekas

14-10-2019 12:49h
Da ga ovde rascerece,jer zaboga nije pustio da mu Djukanovici pomognu da bude prosjak.Jer ipak treba njima,puno toga,za Blaza,Edina,bracu i sestru

ACR1

14-10-2019 14:44h
Nijesu njemu sve uzeli ne boj se .Interesantno za vas frontovce da kad nekoga dpsovca iz nekih razloga osisaju vi obavezno stajete na njegovu stranu.Ovo je onaj isti ...... koji je finansirao predizborne kampanje partije na vlasti i ko zna sto jos.Ronite suze za njim a on ce opet bit uz njih samo ako mu vrate imovinu.

ACR1

14-10-2019 14:46h
Vama je i Neno patak bio heroj dok nije izjavio da nikome nije davao pare a sad ga pljujete.

nemasreceodjepg

14-10-2019 13:46h
Predji Dulje na nesto konkretnije,ovoga si sto i on sam rece isprzio,necekaj finale,vrijeme ne radi za tebe ako ovako nastavis nista ni od grupne faze a kamoli finala,ubijas iscekivanjem ovaj vec utuceni narod

ACR1

14-10-2019 14:50h
Da se razumijemo , i ja mislim da treba iskoristit Dusovu pricu ako je moguce ali nikako od njega pravit heroja i patriotu no i njemu po zasluzi sa nekim malim olaksanjem ako doprinese da se raskrinka vlast.

kojo1

14-10-2019 16:35h
Ovome si srž izvadio, sjaši sa njega i traži bolje. Mada si sa većim Bajama trebao prvo. Ovaj ti dođje ko žrtveno janje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: