Pavićević i Orlandić spremali ubistvo?

Danilovgrađanin i Baranin uhapšeni dok su postavljali eksploziv ispod automobila koji navodno koristi Jovo Đurović... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Nemammasku

26-03-2020 10:20h
Koga ovo zanima???

dvotockas

26-03-2020 11:33h
neka no pazi im tekst... elaborat na ovu temu.. ka država i njene rabote.. no da ne širimo paniku.. i naravno ajmo Crna Goro, do kraja to...

zbunmali

26-03-2020 13:18h
Očigledno tebe, čim si pročitao teks, a pritom ostavio dva komenrata

Nemammasku

26-03-2020 11:40h
Pa čuvena JJ, nema pametnija posla...

dvotockas

26-03-2020 13:30h
a odlično:)... s obzirom na informacije te kontakte što sa ove a što sa one strane zakona (mada je to ista firma) bila bi poprilično jaka... tako da draga Jeco, vidi sama nijesi mala više... para se tu dobra okreće
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: