BiH: Uhapšen Stojan Albijanić osumnjičen za oružanu pljačku u Nikšiću

Mediji prenose i da je policija u Trebinju izvršila pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi to lice kao i da su tom prilikom pronađeni i oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju razbojništva u Nikšiću.

141487 pregleda 218 reakcija 115 komentar(a)
Zapaljeno vozilo korišteno u pljački, Foto: Svetlana Mandić
Zapaljeno vozilo korišteno u pljački, Foto: Svetlana Mandić

Policija u Bileći uhapsila Stojana Albijanića (27) iz tog grada, zbog sumnje da je učestvovao u jučerašnjoj oružanoj pljački u Nikšiću, saopštili su mediji iz Bosne i Hercegovine.

Mediji prenose i da je policija u Trebinju izvršila pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi Albijanić kao i da su tom prilikom pronađeni i oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju razbojništva u Nikšiću.

"ATV" nezvanično saznaje da pripadnici Policijske uprave Trebinje tragaju za još jednom osobom koja se može dovesti u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela.

Ispred nove pošte u Nikšiću juče, oko devet časova došlo je do oružane pljačke.

U oružanoj pljački teško je ranjen Ljubiša Mrdak, radnik obezbjeđenja, koji je kasnije podlegao povredama.

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska saopštio je da se uhapšeni Albijanić može dovesti u vezu i sa krađom automobila u Derventi koja je počinjena u noći sa 7. na 8. septembar ove godine, prenosi Srpska info.

Taj portal navodi da je tada saopšteno da je u Derventi ukraden terenac “nisan kaškai”.

Bonus video: