Čađenović: Proširena istraga protiv jedne osobe za otmicu i ubistvo Radulovića

Konferenciju možete pratiti uživo na portalu i Televiziji Vijesti

42056 pregleda 8 komentar(a)
Čađenović, Foto: Boris Pejović
Čađenović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 14.01.2022. 13:37h

Specijalno državno tužilaštvo proširilo je istragu protiv Đ.P. zbog sumnje da je učestvovao u otmici i ubistvu Mila Radulovića zvanog Kapetan.

To je na konferenciji za medije saopštio specijalni tužilac Saša Čađenović.

Čađenović je kazao da Đ.P. sumnjiče da je 21. decembra 2020. godine sa M.R. u štek stanu ubio Radulovića.

Čađenović je rekao da su 24. decembra prošle godine donijeli naredbu o sprovođenju istrage protiv Z.M., Đ.M., B.Đ., Đ.V., M.M., M.N, M.G., I.B. i T.D. koje sumnjiče da su pripremali više ubistava.

Objasnio je da ih sumnjiče da su 17. oktobra 2020. godine u Podgorici ubili P.N. i P.D.

Čađenović je rekao da članove te kriminalne grupe sumnjiče da su 18. novembra 2021. godine u Beranama, pokušali da ubiju S.K., S.I. i K.M.

Čađenović je novinarima prikazao fotografije automatskog oružja i kokaina, koje su članovi te kriminalne grupe razmjenjivali međusobno.

Konferenciji prisustvuju i v.d. direktorice Uprave prihoda i carina Milena Petričević, glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, njegova stručna saradnica Jovanka Krunić, specijalni tužilac Miroslav Turković i rukovodilac Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić.

Specijalno državno tužilaštvo i Uprava policije održava zajedničku konferenciju za medije na kojoj će biti predstavljeni podaci iz aktuelnih predmeta kojima rukovodi Specijalno državno tužilaštvo.

Konferenciju možete pratiti uživo na portalu i Televiziji Vijesti.

Bonus video: