Tri crnogorska policajca na računima imaju po više od 50 miliona eura?

Partnerske službe prije dva mjeseca obavijestile Vladu Zdravka Krivokapića da trojica crnogorskih policajaca, među kojima nije Ljubo Milović, na računima imaju po više od 50 miliona eura, tvrdi bivši državni sekretar Andrej Milović

43309 pregleda 74 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tri crnogorska policajca na računima koje su identifikovale partnerske službe imaju po 50 i više miliona eura, rečeno je prije nepuna dva mjeseca članovima Vlade Zdravka Krivokapića na zatvorenom sastanku.

To je za “Vijesti” kazao bivši državni sekretar u Ministarstvu pravde Andrej Milović, dodajući da na tom spisku nije bio Ljubo Milović, za kojeg EUROPOL tvrdi da na jednom računu ima oko 48 miliona eura stečenih kriminalom.

”Prije nepuna dva mjeseca partnerske službe iz inostranstva na sastanku u Vladi jasno su istakli da su identifikovali tri policijska službenika čiji računi imaju preko pedeset miliona i evo se sad ispostavlja da i četvrti ima oko 48 miliona”, kazao je on.

Nije želio da precizira ko su ta tri policajca, niti da odgovori da li su to, kako tvrde izvori “Vijesti”, bivši visoki funkcioneri Uprave policije.

Bonus video: