Brđanin: Sa Milovićem nisam u specijalnom odnosu

Iz Uprave policije za Vijesti kazali da nisu u posjedu materijala koji je objavljen u medijima 3. maja, a koji se odnosi na Petra Lazovića i Ljuba Milovića

26510 pregleda 19 komentar(a)
Brđanin, Foto: Boris Pejović
Brđanin, Foto: Boris Pejović

Policijskog službenika Ljuba Milovića poznajem, a sa njim nisam, niti sam ikad bio u nekom specijalnom ili privatnom poslovnom odnosu, rekao je juče Vijestima direktor Uprave policije Zoran Brđanin.

U dokumentima koje je objavio Libertas press piše da je Milović, u vrijeme kada je pod nikom Zli poručnik komunicirao sa kavčanima, morao biti u jakim privatnim i poslovnim vezama sa direktorom crnogorske policije i direktorom kriminalističkog odsjeka Dejanom Kneževićem.

”Nema dokaza da su Brđanin i Knežević bili umiješani u bilo kakve kriminalne aktivnosti”, navodi se u dokumentima EUROPOL-a.

Iz UP su za Vijesti kazali da nisu u posjedu materijala koji je objavljen u medijima 3. maja 2022. godine, a koji se odnosi na Petra Lazovića i Ljuba Milovića.

”Uprava policije do objavljivanja nije bila upoznata sa sadržinom ovog dokumenta. Na osnovu podataka iz evidencija o prelascima državne granice nije regirstrovan izlazak iz Crne Gore ovih lica”, kazali su iz UP.

Poručili su i da je jedan od njihovih prioriteta upravo identifikovanje policijskih službenika povezanih sa organizovanim kriminalnim grupama, prikupljanje dokaza u odnosu na njihove inkriminišuće radnje i njihovo procesuiranje nadležnim tužilaštvima

Bonus video: