Bar: Policija upotrijebila oružje, jedna osoba u bjekstvu

Iz Uprave policije je saopšteno da je po nalogu nadležnog državnog tužilaštva obavila pretres više lokacija i uhapsila nekoliko osoba

97973 pregleda 91 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.06.2022. 18:34h

Pripadnici Uprave policije upotrijebili su vatreno oružje tokom akcije hapšenja pripadnika barske kriminalne grupe, saopšteno je Vijestima nezvanično iz te institucije.

Sagovornik Vijesti navodi da je policija zapucala prilikom bjekstva jednog od osumnjičenih.

"Potraga za tim licem je u toku", rečeno je Vijestima nezvanično iz policije.

Iz Uprave policije je saopšteno da je po nalogu nadležnog državnog tužilaštva obavila pretres više lokacija i uhapsila nekoliko lica.

"Jedno lice u čijem stanu je vršen pretres, se prilikom preduzimanja radnji pretresa, dalo u bjekstvo. Policija preduzima intenzivne radnje na lociranju i lišenju slobode ovoga lica", navodi se u saopštenju UP.

Ta grupa, prema riječima sagovornika "Vijesti", navodno usko sarađuje sa škaljarskim klanom.

Prema istim informacijama, hapšenja su uslijedila zbog sumnje da su te osobe stvorile kriminalnu organizacije i planirale izvršenje najtežnih krivičnih djela.

"Na spisku osumnjičenih su i osobe koje su od ranije pritvorene u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija", rekao je sagovornik Vijestima.

Iz UP je saopšteno da su u toku dalje policijsko-tužilačke radnje i pretresi na ostalim lokacijama, te da će, nakon završetka istih, javnost biti blagovremeno obaviještena.

Bonus video: