Službenik granične policije uhapšen na Gostunu, pronađeno više od 23 kg marihuane

"U pitanju je lice kome je prije ovoga događaja odgovarajućim zahtjevom započet postupak donošenja rješenja o prestanku radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova – Upravi policije, odnosno statusa policijskog službenika granične policije", navodi se u saopštenju Uprave policije

18627 pregleda 16 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.07.2022. 19:02h

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Uprave granične policije, zaplijenili su više od 23 kilograma marihuane i uhapsili crnogorskog državljanina D. R. (33) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na graničnom prelazu Gostun, na ulazu u Srbiju, pregledom automobila kojim je upravljao osumnjičeni, u branicima vozila pronašla 23,6 kilograma marihuane spakovane u 44 paketa.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu, saopštio je MUP.

Iz Uprave policije je saopšteno da su obaviješteni od strane kolega iz granične policije Srbije da je D.R. uhapšen.

"U pitanju je lice kome je prije ovoga događaja odgovarajućim zahtjevom započet postupak donošenja rješenja o prestanku radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova – Upravi policije, odnosno statusa policijskog službenika granične policije", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: