Tuča na Zelenoj pijaci u Ulcinju: "A, što ne kupuješ kod mene?"

Zatim mu je Dž.Z., kako se navodi u prijavi policije, prišao i zadao nekoliko udaraca u glavu, nakon čega je A. M. pao na beton

36619 pregleda 22 komentar(a)
Pijaca u Ulcinju (arhiva), Foto: Samir Adrović
Pijaca u Ulcinju (arhiva), Foto: Samir Adrović

Ulcinjaninu Dž. Z.(47) određen je u nedjelju tužilački pritvor od 72 sata zbog sumnje da je izvršio krivično djelo - nasilničko ponašanje na štetu sugrađanina A. M. saznaju "Vijesti."

Prema istim saznanjima, predsjednik Osnovnog suda u Ulcinju Amir Đokaj, danas će se izjasniti o predlogu tužilaštva da se osumnjičenom odredi i pritvor u trajanju do 30 dana.

Incident se dogodio na Zelenoj pijaci u nedjelju, kada je Dž. Z., kako navode iz Uprave policije, nasrnuo na sugrađanina pitajući ga zašto ne kupuje “kod njega”.

Zatim mu je, kako se navodi u prijavi policije, prišao i zadao nekoliko udaraca u glavu, nakon čega je A. M. pao na beton.

Policija je brzo došla i lišila slobode Dž. Z. dok je A.M, kako piše u prijavi, završio u bolnici u Baru, sa lakšim tjelesnim ozledama.

Budući da je osumnjičeni oštećenom nanio lakše tjelesne ozljede i prije nekoliko godina, zbog čega je pravosnažno oglašen krivičnom presudom Osnovnog suda u Ulcinju, tužilaštvo je naredilo zadržavanje od 72 sata i juče usljed mogućeg ponavljanja djela, podnijelo predlog za pritvor u trajanju do 30 dana.

Bonus video: