Konjević: Nije Rade 'palio' sam, đe je solidarnost

Direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević uhapšen je večeras u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu SDT-a, zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i švercovao dio cigareta

40702 pregleda 127 komentar(a)
Konjević, Foto: Saša Matić/Vlada Crne Gore
Konjević, Foto: Saša Matić/Vlada Crne Gore

Ministar odbrane i potpredsjednik Vlade Raško Konjević komentarisao je večeras hapšenje direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević.

On je na Tviteru napisao da "nije Rade 'palio' sam".

"Nije rade 'palio' sam…. Dje je solidarnost… 'Ni po babu ni po stricevima', napisao je Konjević na Tviteru pominjući premijera Dritara Abazovića.

Direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević uhapšen je večeras u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu SDT-a, zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i švercovao dio cigareta, koje je država ljetos zaplijenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar.

Povezani članci

02. Oktobar 2022.

Uhapšen Rade Milošević

Milošević i još nekoliko službenika Uprave prihoda i carina uhapšeni su zbog krivičnog djela - stvaranje kriminalne organizacije, zloupotreba službenog položaja i krijumčarenje cigareta.

Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, pozdravili su akciju Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i MUP-a u Nikšiću na sprečavanju krijumčarenja cigareta.

Bonus video: