Sugrađaninu slomili vilicu i rebro

Nikšićani Maksim Baćović, Filip Nikolić i Dejan Zeković osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda

8156 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićani Maksim Baćović (18), Filip Nikolić (26) i Dejan Zeković (26) osumnjičeni su da su 18. novembra, u rodnom gradu, pretukli tridesetosmogodišnjeg sugrađanina.

To su juče saopštili iz Uprave policije, objasnivši da je oštećeni te noći, u 3.20 časova, došao u prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić sa vidnim povredama u predjelu glave.

Inspektorima je ispričao da ga je, neposredno prije nego je došao u OB Nikšić, fizički napalo više njemu nepoznatih lica - na parking prostoru ispred jednog supermarketa u Nikšiću, nakon čega su pobjegli automobilom.

”Zbog zadobijenih povreda oštećeni je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći u Medicinski centar Nikšić, gdje su mu od strane dežurnog ljekara konstatovane teške tjelesne povrede u vidu preloma donje vilice i preloma rebra sa desne strane. Nakon toga ovo lice je transportovano u Klinički centar Crne Gore na hospitalizaciju i liječenje”, piše u saopštenju.

Dodaju da je o svemu upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

”Koji je kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda, te naložio dalje preduzimanje policijskih mjera i radnji u cilju identifikacije i lociranja izvršilaca ovog krivičnog djela. Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli niz operativno-taktičkih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedeni događaj, koje su u krajnjoj mjeri rezultirale identifikacijom izvršilaca navedenog krivičnog djela”, zaključuju u saopštenju.

Bonus video: