Uhapšen policajac zbog sumnje da je dio kavačke kriminalne grupe

Navodno, hapšenje Stojanovića dio je veće akcije čišćenja policijskih redova, a na udaru istražitelja su oni za koje se sumnja da su preko Sky aplikacije ostvarivali nedozvoljene kontakte

59188 pregleda 44 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Policajac Goran Stojanović uhapšen je zbog sumnje da je dio kavačke kriminalne grupe, rečeno je juče Vijestima iz više izvora.

Prema istim informacijama, ta akcija realizovana je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Vijesti, međutim, juče ni iz te institucije, ni iz Uprave policije (UP) nisu mogli dobiti zvanični potvrdu tu informacije.

Iz tog tužilaštva nezvanično su kazali "da im to nije poznato", dok su iz UP novinarku uputili upravo na SDT.

Navodno, hapšenje Stojanovića dio je veće akcije čišćenja policijskih redova, a na udaru istražitelja su oni za koje se sumnja da su preko Sky aplikacije ostvarivali nedozvoljene kontakte.

Jedan od izvora "Vijesti" kazao je da je policija pretresla kuću kolege, ali nijesu precizirali da li je pronađen bilo kakav dokaz koji bi potkrijepio njihove sumnje.

Prema saznanjima lista, predmeti u kojima se očekuje hapšenje nekoliko policajaca, formirani su nakon što je SDT-u iz Europola stigla poslednja isporuka transkripata razgovora vođenih preko kriptovane aplikacije.

Bonus video: