Bajramović: Nemam veze sa ubistvom Roganovića

"Zbog logičnog nepovjerenja u pravosudne organe države Crne Gore, neću se lično pojavljivati ali ću preko pravnog zastupnika dokazati svoju nevinost”
16734 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Podgoričanin Mili Bajramović, kojeg je policija osumnjičila da je direktni izvršilac ubistva Novljanina Šćepana Roganovića (37) reagovao je na njihove navode.

Njegovo reagovanje, koje “Vijesti” prenose u cjelosti, redakciji je dostavila Bajramovićeva majka:

“Nakon nekoliko dana šoka i agonije u kojoj se nalazimo moja porodica i ja, moram da se obratim javnosti u vezi s tvrdnjom Uprave policije da sam učestvovao u ubistvu Š. R. Dužan sam da obavijestim porodicu, kumove, prijatelje i poznanike da nemam bukvalno nikakve veze s pomenutim krivičnim djelom. Već duži vremenski period nalazim se van Crne Gore iz koje sam praktično protjeran od strane službenika UP, jer su me u više navrata zvali na razgovor i govorili da mi je ugrožena bezbjednost u CG zbog prijateljstva sa Novljanima Z. M. i K.V. nad kojima je više puta pokušana likvidacija. Kada sam otišao iz CG nastavili su redovno jednom mjesečno da posjećuju moju porodicu sa istim tvrdnjama. Zbog svega toga moja porodica i ja bili smo u strahu za moju bezbjednost a meni su određeni ljudi, bliski policiji koji si mu prijateljski nastrojeni, govorili da čak ni od policije ni tužilaštva nisam siguran jer sam kao ranije osuđivano lice podoban da odgovaram za neko teško krivično djelo koje nije rasvijetljeno, kako bi se zadovoljila javnost. To mi je djelovalo kao priča iz filmova sve do dana kada mi se desio pakao od života i kada sam direktno povezan sa teškim ubistvom.

Zbog logičnog nepovjerenja u pravosudne organe države Crne Gore, neću se lično pojavljivati ali ću preko pravnog zastupnika dokazati svoju nevinost”, piše u reagovanju.

Povezani članci

26. Mart 2020.

Pavićević i Orlandić spremali ubistvo?

Bonus video: