Bakrač poslat u Istražni zatvor

Sudija za istragu podgoričkog Višeg suda Vladimir Novović odredio je pritvor do 30 dana osumnjičenom za šverc 207 kilograma marihuane
6540 pregleda 3 komentar(a)
Policajci dovode Bakrača na saslušanje u tužilaštvo, Foto: Savo Prelević
Policajci dovode Bakrača na saslušanje u tužilaštvo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.01.2019. 15:24h

Sudija za istragu podgoričkog Višeg suda Vladimir Novović odredio je pritvor do 30 dana Podgoričaninu Danku Bakraču (38), osumnjičenom za šverc 207 kilograma marihuane.

Bakrač se i pred Novovićem branio ćutanjem, a pritvor mu je određen zbog opasnosti od bjekstva.

To je "Vijestima" saopštio njegov branilac, advokat Zoran Piperović, koji je najavio da će Bakrač u narednih par dana tužiteljki Suzani Milić ispričati sve što zna o krivičnom djelu koje mu se stavlja na teret.

Bakrača, profesionalnog reli vozača, ulcinjska policija uhapsila je nakon potjere 13. januara u Štoju, na magistralnom putu Ada Bojana – Ulcinj.

Prvobitno je "nisanom terrano" pobjegao policajcima koji su mu naredili da ugasi automobil, a potom svojim džipom udarao u službeno policijsko vozilom koje ga je jurilo, kako bi ga onesposobio u potjeri.

"Pri čemu je nastala totalna šteta na oba vozila, došlo je do prevrtanja vozila kojim je upravljao D. B. Osumnjičeni D. B. i dva policijska službenika su ovom prilikom zadobila lakše tjelesne povrede", saopšteno je iz Uprave policije nakon hapšenja Bakrača.

Bonus video: