Bar: Policija pronašla kokain, jedna osoba uhapšena

"O predmetnom događaju obaviješten je nadležni tužilac koji je naložio da se J.I. liši slobode, te da se uz krivičnu prijavu privede nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga"
9819 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 13.12.2019. 15:47h

Policija u Baru pronašla je kokain i uhapsila J.I. (25) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policija je u Baru, prilikom kontrole motocikla kojim je upravljao F.I. (27) iz Bara, u prtljažnom prostoru pronašla pvc kesu sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain težine oko 22 grama i vagu za precizno mjerenje. Dalja kriminalistička obrada ukazala je na sumnju da pronađeni predmeti pripadaju licu J.I. (25) iz Bara, kao i na to da je ovo lice namjeravalo da pomenutu drogu stavi u dalji promet, odnosno da je upotrijebi za tzv. uličnu prodaju", kazali su iz Uprave policije (UP).

Pronađena opojna droga kokain proslijeđena je Forenzičkom centru na vještačenje.

"O predmetnom događaju obaviješten je nadležni tužilac koji je naložio da se J.I. liši slobode, te da se uz krivičnu prijavu privede nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključili su iz UP.

Bonus video: