Bar: Uhapšen Vojvodić, osumnjičen za pokušaj ubistva

"Policija je došla do saznanja da je A.Š. imao kraću verbanu prepirku sa V.V. (36), nakon čega je V.V. oštećenom upotrebom podesnog sredstva nanio povredu i udaljio se sa lica mjesta"
18024 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 25.05.2020. 14:48h

Policija u Baru uhapsila je Vojislava Vojvodića (36), zbog sumnje da je u noći između nedjelje i ponedjeljka ubo u predjelu stomaka Almira Šabovića. (28) iz Bara.

Vojvodić se sumnjiči za ubistvo u pokušaju.

"Policija u Baru je u kratkom roku lišila slobode lice osumnjičeno za ubistvo u pokušaju koje se dogodilo oko 04,30 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta u naselju Čeluga. Dežurna služba je obaviještena od strane osoblja Hitne medicinske pomoći da je u njihove prostorije doveden A.Š. (28) iz Bara sa ubodnom ranom u predjelu stomaka. Policija je došla do saznanja da je A.Š. imao kraću verbanu prepirku sa V.V. (36), nakon čega je V.V. oštećenom upotrebom podesnog sredstva nanio povredu i udaljio se sa lica mjesta. Nedugo nakon izvršenog djela policija je locirala i lišila slobode V.V. i on će uz krivičnu prijavu biti sproveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", kazali su iz UP.

Bonus video: