Beograd: Uhapšeni Podgoričani i Banjalučanin, zaplijenjeni automobili...

Policija je na krovu hotela pronašla pištolj, za koji se sumnja da ga je neko četvorice uhapšenih sakrio
34285 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 08.02.2020. 21:16h

Crnogorski državljani Ajkovic Bojan(35) iz Podgorice, Milić Miljan(27) iz Podgorice, Mišurovic Nemanja (35) iz Podgorice i Sinisa Kačavenda (42) iz Banja Luke uhapšeni su sinoć u hotelu "Kraun plaza" u Beogradu, pišu "Novosti".

Policija je, kako nezvanično saznaju "Novosti", privremeno zaplijenila dva automobila crnogorskih tablica, blindirani automobil "BMV" i "audi".

Policija je na krovu hotela pronašla pištolj, za koji se sumnja da ga je neko četvorice uhapšenih sakrio.

Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja.

"Novosti" pišu da su trojica uhapšenih Podgoričana u evidenciji policije Crne Gore označeni kao pripadnici kriminalnih klanova., dok se ispituje se uloga Banjalučanina, koji je je kako tvrde "Novosti", ranije bio na Interpolovoj crvenoj potjernici zbog pokušaja ubistva.

"Novosti" pišu da je prema podacima crnogorskih službi bezbjednosti, B. A. sa nedavno ranjenim Igorom Krstovićem,ali i M. M. i N. M. čini organizovanu kriminalnu grupu, koja djeluje na području Podgorice i dio su "škaljarskog klana".

Bonus video: