Beranac pozivao na likvidaciju komandira nikšićke policije, kaže da je nasjeo i da će se izviniti

"Ovo nije da bih dobio milost, nego jer sam zaista nasjeo i izviniću mu se bez obzira na posljedice koje ću podnijeti", kazao je Ralević na saslušanju u policiji
49380 pregleda 56 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Beranac Milo Ralević (56) uhapšen je nakon što je na Facebooku pozivao da se likvidira komandir nikšićke policije Darko Mađarić i njegova porodica.

Iz Uprave policije je saopšteno da Ralevića sumnjiče za ugrožavanje sigurnosti.

"Državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama koji je kvalifikovao navedeno djelo naložio je da mu se lice uz krivičnu prijavu privede na dalju nadležnost. M.R. je u spornom komentaru pozvao na likvidiranje komandira Mađarića i njegove porodice", saopšteno je iz policije.

Komentarišući post na Facebooku u kom je pisalo da Mađarić po naređenju Aca Đukanovića sprovodi kampanju kojom treba maltretirati ljude koji šetaju u litijama i prepadati njihove žene i djecu, Ralević je napisao:

"Nikšićani, likvidirajte ovo pseto i njegovu porodicu bez razmišljanja. Neka mu posle pomogne Aco Đukanović", napisao je na Facebooku Ralević.

Ralević je na saslušanju rekao "da je nasjeo na komentare pojedinih na internetu i objavio taj status", ali da nije imao "nikavu lošu namjeru".

"Ovog čovjeka ne poznajem. Javno ću mu se izviniti zbog komentara. Ovo nije da bih dobio milost, nego jer sam zaista nasjeo i izviniću mu se bez obzira na posljedice koje ću podnijeti", kazao je Ralević na saslušanju u policiji.

Bonus video: