Berane: Mladić uboden nožem, uhapšena osumnjičena za pokušaj ubistva

Zbog krivičnog djela učestvovanje u tuči slobode lišeni V.M. (32), J.R. (46) i R.R. (37)
31579 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 04.11.2019. 20:15h

Ljekari Opšte bolnice u Beranama bore se za život dvadesetpetogodišnjem Dragoljubu Trišiću, koji je sinoć nožem ranjen u srce.

Zbog sumnje da ga je pokušala ubiti, policija je uhapsila Beranku Radosavu Simonović (44).

Iz Uprave policije je saopšteno da su zbog krivičnog djela učestvovanje u tuči slobode lišeni V.M. (32), J.R. (46) i R.R. (37).

Dodaje se da se sumnja da je došlo do verbalnog sukoba između Tršića i V.M. a zatim i fizičkog, nakon čega su se u svađu umješali J.R. i R.R.

"Sumnja se se da je R.S, dok je ovaj sukob trajao, upotrebom noža nanijela ubodnu ranu D.T u predjelu leđa. Osumnjičena lica biće uz krivične prijave privedena Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju", saopšteno je iz policije

Iz Uprave policije "Vijestima" je nezvanično rečeno da su ranjeni Trišić i uhapšena Simonović komšije, i da je pokušaju ubistva prethodila svađa u naselju Dolac.

Trišić je beransku bolnicu primljen oko 20 časova, gdje ga je operisala ekipa na čelu sa doktorom Miloradom Bakićem.

"Dežurni hirurg je prepoznao da se radi o teškoj, čak smrtonosnoj povredi grudnog koša i organa u grudnoj duplji koja je već dovela do hemoraičnog šoka kod povrijeđenog. Objektivizirali smo ranu na bočnoj strani lijeve komore. Uspjeli smo, uz očekivane teškoće da zaustavimo krvarenje iz lijeve komore srca. Nakn toga poslije očekivanih terapeutskih procedura uspostavljena je normalna cirkulacija. U postopoerativnom toku monitoring pokazuje normalizaciju vitalnih funkcija", saopšteno je beranske bolnice.

Bonus video: