Bijelo Polje: Policija oduzela pušku i dva pištolja

"Protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju Uprave policije
4146 pregleda 3 komentar(a)
Oduzeto oružje, Foto: Uprava policije
Oduzeto oružje, Foto: Uprava policije

Bjelopoljska policija danas je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi M.B. (62) iz Bijelog Polja oduzela pušku i dva pištolja, saopšteno je iz Uprave policije.

"Protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su prilikom pretresa, policajci pronašli i oduzeli lovačku pušku cal. 12 mm, pištolj "TT M57" cal.7,62 mm i pištolj "Perfecta-Autom" - model 65 cal. 8 mm, u ilegalnom posjedu.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se protiv M.B. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: