Bijelo Polje: Vozač šlepera probio zid kafane kod Volija

“Samo se začulo kako je nešto jako puklo kao bomba i vidjela sam četvoricu gostiju koji su sjedjeli za jednim od stolova, kada su poskakali sa mjesta. Preživjela sam ogroman strah, na sreću sve je dobro prošlo i kamion nikog nije udario”
6137 pregleda 2 komentar(a)
Kamionom kroz zid, Foto: Jadranka Ćetković
Kamionom kroz zid, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 01.11.2019. 13:34h

Bijelo Polje Vozač šlepera “Iveko” podgoričkih registrarskih oznaka (PG 405 AB) Ljubiša Daković (32) zakucao se danas oko 12 časova u kafanu “Hamburg”, preko puta hiper marketa Voli u ulici Kralja Nikole u bjelopoljskom naselju Nedakusi.

Nakon nezgode vozač je hitno prevezen u službu hitne pomoći Opšte Bolnice u Bijelom Polju, gdje je u toku njegovo zbrinjavanje. Vozač je iz za sada nepoznatnih razloga, krećući se iz pravca Industrijske zone, nakon skretanja na obilaznicu, prešao na suprotnu kolovoznu traku, udario i izbio zid kafane Hamburg, vlasništvo Bjelopoljca Faruka Guberinića.

U kafe baru Hamburg osim preživljenog straha nekoliko gostiju i gazdarice Suade Guberinić, povrijeđenih na sreću nije bilo. Gazdarica ugostiteljskog objekta Suada Guberinić je ispričala da se u trenutku nezgode nalazila na svega dva metra od zida.

“Samo se začulo kako je nešto jako puklo kao bomba i vidjela sam četvoricu gostiju koji su sjedjeli za jednim od stolova, kada su poskakali sa mjesta. Preživjela sam ogroman strah, na sreću sve je dobro prošlo i kamion nikog nije udario”, ispričala je ona.

Bonus video: