Bjelopoljci osuđeni na zatvorske kazne: Vozili u pijanom stanju

"Bjelopoljska policija će nastaviti sa aktivnostima na poboljšanju bezbjednosti u saobraćaju, podsjećajući da je upravljanje vozilom u alkoholisanom stanju jedan od najzastupljenijih prekršaja i uzroka saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama", navodi se u saopštenju
3549 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Bjelopoljci M.Ć. (42) i S.N.(41) osuđeni su danas u Sudu za prekršaje na 30 i 15 dana zatvora, zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

“Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su vršeći redovne kontrole u saobraćaju sinoć u 1 sat i 13 minuta u mjestu Ribarevine zaustavili vozilo kojim je upravljao M.Ć.(42) iz Bijelog Polja. Izvršenim alkotestiranjem je kod M.Ć. ustanovljeno prisustvo alkohola u koncetraciji od 2,57 promila", saopšteno je iz policije.

Prema tim podacima vozilo kojim je upravljao S.N. zaustavljeno je u Lješničkoj ulici i kod njega je ustanovljeno prisustvo alkohola u koncetraciji od 2.67 promila.

"Bjelopoljska policija će nastaviti sa aktivnostima na poboljšanju bezbjednosti u saobraćaju, podsjećajući da je upravljanje vozilom u alkoholisanom stanju jedan od najzastupljenijih prekršaja i uzroka saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama", navodi se u saopštenju.

Bonus video: