Devet uhapšenih u Podgorici: Osumnjičeni za krađe, bicikala, para, mobilnih telefona...

U saopštenju se navodi da je zbog sumnje da je izvršio 13 teških krađa uhapšen A.B. (27) i protiv njega je podnesena krivična prijava nadležnom tužilaštvu
5605 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Devet osoba uhapšeno je u Podgorici, a protiv 11 su podnesene krivične prijave zbog sumnje da su izvršile 26 krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je zbog sumnje da je izvršio 13 teških krađa uhapšen A.B. (27) i protiv njega je podnesena krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Uhapšeni su i krivične prijave podnesene su i protiv M.I. (15) zbog sumnje da je izvršio tešku krađu i P.M. (35) i G.Š. (30) kojima se na teret stavljaju dva pokušaja teške krađe.

Navodi se i da su Lj.G. (20), D.D. (33), M.J. (31) i I.M. (39) uhapšeni zbog sumnje da su izvršili četiri krađe, dok je zbog pokušaja krađe uhapšen Š.B. (22).

"Policija je podnijela i krivične prijave u redovnom postupku protiv R.K. (15) zbog sumnje da je izvršio četiri krađe, kao i protiv M.A. (14) zbog sumnje da je izvršio pokušaj teške krađe", navodi se u saopštenj.

Ove osobe su osumnjičene da su krale bicikla, motocikl, novac, mobilne telefone, lična dokumenta i alat.

Bonus video: