Državljanin Albanije pokušao da u Crnu Goru prošvercuje 18 kg skanka

D.K. (26), koji je lišen slobode, je sa vozilom i drogom predat službenicima albanske granične policije radi daljeg postupanja
4300 pregleda 2 komentar(a)
Pronađena droga, Foto: Uprava carina
Pronađena droga, Foto: Uprava carina

Državljanin Albanije D.K. (26) iz Skadra uhapšen je graničnom prelazu Sukobin – Murićani, pošto je u vozilu kojim je upravljao pronađeno 18 kilograma skanka.

U zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina se navodi da je D.K. pokušao da u vozilu prokrijumčari skank iz Albanije u Crnu Goru, te da je droga otkrivena uz angažovanje službenog policijskog psa.

"Policijski službenici Stanice granične policije I Ulcinj i carinski službenici Carinske ispostave Sukobin su juče, sa kolegama iz Albanije, na ZGP Sukobin – Murićani, 35 pakovanja sa 18 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank otkrili u vozilu albanskih registarskih oznaka, marke "Mercedes Benz S320", kojim je upravljao D.K. Skank je bio sakriven u šupljinama vozila, u bankinama, ispod patosnica i u branicima", navodi se u saopštenju.

D.K, koji je lišen slobode, je sa vozilom i drogom predat službenicima albanske granične policije radi daljeg postupanja.

Bonus video: