Đukanović: Leković će ostati upamćen kao ugledni pripadnik Uprave policije

"Želim da vas uvjerim da je Država Crna Gora u trenucima vašeg nenadoknadivog gubitka u potpunosti sa vama i da će, poštujući Milutinovu žrtvu učiniti sve da vam pomogne da se lakše suočite sa teškim posledicama ovog tragičnog događaja", navodi Đukanović u telegramu saučešća
12469 pregleda 17 komentar(a)
Đukanović, Foto: Filip Roganović
Đukanović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 16.12.2019. 08:40h

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, uputio je telegram saučešća povodom smrti službenika granične policije, Milutina Lekovića, koji je juče u Igalu ubijen na dužnosti.

"Poštovana porodice Leković,

Sa iskrenim žaljenjem primio sam vijest o iznenadnoj, tragičnoj smrti vašeg dragog sina, supruga, roditelja i brata Milutina Lekovića.

U ovim teškim trenucima za vašu porodicu neka vam bude utjeha to što je svoj mladi život dao vršeći jedan od najodgovornijih državnih poslova, i što će ostati upamćen kao dugogodišnji ugledni pripadnik Uprave policije Crne Gore, do kraja posvećen sprovođenju zakona, zaštiti interesa i bezbjednosti svoje države. Njegova smrt je tragična opomena i upozorenje da i dalje živimo u vremenu krupnih i nepredvidivih bezbjednosnih izazova. Želim da vas uvjerim da je Država Crna Gora u trenucima vašeg nenadoknadivog gubitka u potpunosti sa vama i da će, poštujući Milutinovu žrtvu učiniti sve da vam pomogne da se lakše suočite sa teškim posledicama ovog tragičnog događaja.

Molim vas da primite izraze mog najdubljeg saučešća", naveo je Đukanović u telegramu.

Bonus video: