Incident u Istražnom zatvoru: Bulatović napadnut improvizovanim bodežom

Iz uprave ZIKS-a je Vijestima nezvanično saopšteno da su se pritvorenici sreli u prolazu
12287 pregleda 0 komentar(a)
Istražni zatvor (arhiva), Foto: Savo Prelević
Istražni zatvor (arhiva), Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.01.2019. 19:14h

Pritvorenik MIljan Bulatović povrijeđen je večeras u Istražnom zatvoru kada ga je Nikšićanin Veselin Lalatović dva puta ubo improvizovanim bodežom u predjelu ruke.

Iz uprave ZIKS-a je Vijestima nezvanično saopšteno da su se pritvorenici sreli u prolazu.

"Oni ne borave u istoj sobi, večeras su se sreli u prolazu. Lalatović je improvizovanim bodežom dva puta ispio da ubode Bulatovića. Službenici su intervenisali, razdvojili ih i obavijestili policiju, koja sa tužilaštvom preduzima dalje mjere i radnje. Bulatović nije životno ugrožen," rečeno je Vijestima.

Iz ZIKS-a je sinoć zvanično saopšteno da je pritvorenik ranjen manjim ekserom.

"Dana, 25.01.2019. godine, oko 16.40 časova, u Istražnom zatvoru, u toku redovne šetnje pritvorenih lica, pritvorenik L.V. koji se nalazio na krugu za šetnju je prilikom prolaska pritvorenog lica B.M. u prisustvu službenika obezbjeđenja pokušao istog da napadne i tom prilikom mu manjim ekserom nanio ogrebotinu u predjelu ruke. Pravovremenom intervencijom službenika obezbjeđenja, nije došlo do daljeg kontakta među pritvorenim licima. Pritvorenik B.M. je sproveden u zdravstvenu ustanovu gdje mu je iz preventivnih zdravstvenih razloga izvršen medicinski pregled. O događaju u Istražnom zatvoru obavijestena UP", stoji u saopštenju ZIKS-a.

Miljan Bulatović je jedan od optuženih za saučesništvo u ubistvu Đorđa Borete i slučajne žrtve, doktora Dragana Zečevića u Bečićima.

Lalatović je, prema saznanjima Vijesti, u Istražnom zatvoru zbog imovinskih delikata.

Bonus video: