Katnić: Neka Knežević slobodno objavi sadržaj razgovora

"Očekujem da Knežević objelodani sadržaj našeg razgovora i, kako tvrdi, izazove politički zemljotres. Sve što SDT i ja kao glavni specijalni tužilac radimo u ovom predmetu, i drugim predmetima, u skladu je sa našim ovlašćenjima"
6513 pregleda 24 komentar(a)
Katnić, Foto: Boris Pejović
Katnić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 03.01.2019. 12:00h

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić pozvao je predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića da slobodno objavi sadržaj njihovih razgovora i poručio da će tužilaštvo u skaldu sa zakonom raditi na predmetu koji je protiv Kneževića formiran.

Knežević je nedavno najavio da će objaviti sadržaj razgovora koji je vodio sa Katnićem, i prema njegovim riječima izazvati politički zemljotres u Crnoj Gori.

"Očekujem da Knežević objelodani sadržaj našeg razgovora i, kako tvrdi, izazove politički zemljotres. Sve što SDT i ja kao glavni specijalni tužilac radimo u ovom predmetu, i drugim predmetima, u skladu je sa našim ovlašćenjima", kazao je Katnić, piše Dan.

Katnić je povodom Kneževićevih izjava da kriminalni klanovi instrumentalizuju SDT rekao da će tužilaštvo nastaviti sa procesnim radnjama u ovom slučaju "bez obzira na bilo kakve izjave ili najave iz bilo kojih krugova".

Bonus video: