Katnić: Odluka o podizanju optužnice protiv Stijepovića za nekoliko radnih dana

"Mogao bih Vam sad odgovoriti da sam mislio na radne dane, ali nijesam mislio na radne dane, nego sam mislio onako aprosikmativno, ali ću je podići, za dan, dva još ili pet"
9496 pregleda 22 komentar(a)
Milivoje Katnić, Foto: Boris Pejović
Milivoje Katnić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 23.12.2019. 20:09h

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić najavio je da će za nekoliko dana biti poznata odluka da li će podići optužnicu protiv bivšeg gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Miga Stijepovića u aferi "Koverat".

"Mogao bih Vam sad odgovoriti da sam mislio na radne dane, ali nijesam mislio na radne dane, nego sam mislio onako aprosikmativno, ali ću je podići, za dan, dva još ili pet. Ako je to da nisam održao riječ prihvatam”, kazao je uz osmjeh Katnić odgovarajući poslaniku Demokratskog fronta Milanu Kneževiću.

U slučaju "Koverta" osumnjičen je Stijepović, a nakon što je predsjednik Atlas grupe i biznismen čije izručenje traži crnogorsko tužilaštvo, Duško Knežević, u januaru pustio snimak.

Vrhovni državni tužilac u v.d. stanju Ivica Stanković i glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić predstavili su skupštinskom Odboru za politički sistem i pravosuđe izvještaj o radu za 11 mjeseci ove godine.

Bonus video: