Knežević uhapšen na kapiji ZIKS-a

"F.K. se u ZIKS-u nalazio zbog počinjenog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno iz policije
17871 pregleda 2 komentar(a)
ZIKS, Foto: Boris Pejović
ZIKS, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.08.2019. 11:53h

Policija je na izlaznoj kapiji ZIKS-a u Spužu, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu, uhapsila Filipa Kneževića (30) iz Cetinja.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je Knežević član kriminalnog udruženja koje je formirao Filip Bešović tokom 2016. godine sa ciljem vršenja teških krivičnih djela protiv života i tijela.

Iz policije navode da se ovo kriminalno udruženje sumnjiči za izvršenje teško ubistvo Miodraga Kruščića, kao i krivičnog djela teška tjelesna povreda na štetu novinarke "Vijesti" Olivere Lakić i krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"F.K. se u ZIKS-u nalazio zbog počinjenog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Krivična prijava protiv ovog lica podnijeta je u prethodnom periodu za ova djela", saopšteno je iz policije.

Osumnjičeni je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici radi daljeg postupanja.

"Nakon saslušanja državni tužilac je za ovo lice donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu", saopšteno je iz policije.

Bonus video: