Kobni put na utakmicu

Prema onome što se moglo vidjeti na licu mjesta, automobil u kojem su bila petorica mladića imao je kontakt sa “pasatom” tivatskih tablica i potom se survao u provaliju duboku 200 metara
23036 pregleda 7 komentar(a)
Spasioci na mjestu nesreće, Foto: Privatna arhiva
Spasioci na mjestu nesreće, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 16.12.2019. 08:12h

Podgoričani Miljan Bobičić (19) i Marko Lazarević (20) poginuli su juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Cetinje-Budva, u mjestu Brajići, dok su Jovan Boljević (20), Dragan Bulatović (20) i Ilija Jevrić (18) teško povrijeđeni.

Do zaključenja broja, iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), gdje su povrijeđeni zbrinuti, nije bilo moguće saznati u kakvom su stanju.

Riječ je o navijačima podgoričkog fudbalskog kluba “Budućnost”, koji su, prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, krenuli u Radanoviće, gdje je taj klub igrao protiv “Grblja”.

auto
Automobil potpuno uništen(Foto: Jadranka Ćetković)

Prema onome što se moglo vidjeti na licu mjesta, automobil u kojem su bila petorica mladića imao je kontakt sa “pasatom” tivatskih tablica i potom se survao u provaliju duboku 200 metara.

Mještani tvrde da se jak udar automobila o stijene čuo i u naselju Stanišići.

Iz potpuno uništenog automobila povrijeđene mladiće izvukli su pripadnici budvanske policije i Službe zaštite i spasavanja, koji su uz pomoć užadi sišli u provaliju.

Načelnik budvanske Službe zaštite i spasavanja Dragan Božović kazao je juče “Vijestima” da su na mjestu nesreće bili budvanska saobraćajna policija i kompletna jedinica Službe.

Na licu mjesta poginuli su Bobičić i Lazarević, dok su tri mladića sa teškim povredama izvučeni i prebačeni u Klinički centar.

Zbog smrti mladića, Glavni grad je otkazao sinoćnji muzički dio programa Podgoričkog pazara, koji se već sedmicu održava na Trgu republike.

Fudbalski klub “Budućnost” je nakon tragedije, na zvaničnoj Fejsbuk stranici promijenio naslovnu fotografiju, na kojoj je samo crna pozadina, jer su mladići krenuli ka Radanovićima da bi bodrili “Budućnost” u posljednjem meču u 2019. godini.

Naslovnu fotografiju na Fejsbuku promijenio je i KK “Budućnost Voli”.

Bonus video: