Komunalna policija: Vozač nelegalnog taksija napao policajce u Podgorici

Muškarac je uz podnešenu prijavu priveden u prostorije CB Podgorica
4530 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 25.12.2018. 16:48h

Komunalna policija Glavnog grada podnijela je krivičnu prijavu protiv Ranka Jovanovića koji je, kako navode, vrijeđao, omalovažavao, a zatim fizički napao policajce.

"Komunalni policajci Glavnog grada fizički su napadnuti danas oko 11 časova u vršenju komunalnog nadzora. Naime, prilikom kontrole auto-taksi prevoza na Bulevaru Vilija Branta zatekli su lice J. R. u obavljanju nelegalaog auto-taksi prevoza putničkim motornim vozilom registarskih oznaka PG FT 405", stoji u saopštenju.

Jovanović je, dodaju iz Komunalne policije, priveden u prostorije CB Podgorica.

"U toku nadzora J.R. je vrijeđao, omalovažavao, a zatim fizički napao službenike Komunalne policije Glavnog grada, koji su primjenom zakonski propisanih ovlašćenja savladali pomenuto lice. Tom prilikom komunalni policajci Glavnog grada-Podgorica su zadobili tjelesne povrede, a J.R. je uz podnešenu prijavu priveden u prostorije CB Podgorica i predat policijskim službenicima na dalju nadležnost", navodi se u saopštenju.

Iz Komunalne policije ističu da ovo nije prvi slučaj napada na službenike Komunalne policije, već da ih je bilo nekoliko u prethodnom periodu.

"Komunalni policajci će nastaviti da primjenjuju svoja ovlašćenja prema licima koja ne poštuju zakonske propise i odluke nadležnih organa", poručuju iz Komunalne policije.

Jovanović je negirao tvrdnje Komunalne policije i kazao da će podnijeti prijavu protiv njihovih službenika.

Bonus video: