Kordić osuđen na 20 mjeseci zatvora

Admir Kordić je u Tužilaštvu priznao da je počinio djelo, dok je na suđenju tvrdio da nije, već da je drogu koristio isključivo za svoje potrebe, jer je zavisnik
3203 pregleda 2 komentar(a)
Admir Kordić, Foto: Jadranka Ćetković
Admir Kordić, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 10.02.2020. 18:37h

Pljevljak Admir Kordić osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od godinu i osam mjeseci zatvora zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom omogućavanje uživanja opojnih droga.

Admir Kordić je u Tužilaštvu priznao da je počinio djelo, dok je na suđenju tvrdio da nije, već da je drogu koristio isključivo za svoje potrebe, jer je zavisnik.

On se tereti da je u Pljevjima prodavao drogu maloljetnicima u školi.

On je u istrazi priznao da je počinio djelo, dok je na suđenju tvrdio da nije, već da je drogu koristio isključivo za svoje potrebe, jer je zavisnik.

Kordić je, prema optužnici, od 2. do 25. maja prošle godine ispred OŠ "Boško Buha" u Pljevljima nabavljao amfetamin i spid za maloljetnike E.H., M.K., A.M., E.H., O.V. i A.R.

On je 25. maja u 20.30 sati u školskom dvorištu omogućavao uživanje droge, tako što je na svom mobilnom telefonu razvio “crte” koje su oni ušmrkavali, uz konzumiranje džointa.

Bonus video: