Krivična prijava protiv maloljetnika: Osumnjičeni za kamenovanje autobusa FK "Budućnost"

"Državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilšatvu u Nikšiću je nakon uvida u spise predmeta naložio da se podnese krivična prijava u redovnom postupku protiv Lj.A. (15), F.N. (17), V.N. (15) i V.G. (16) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu"
2257 pregleda 0 komentar(a)
Polomljena stakla na autobusu Budućnosti
Polomljena stakla na autobusu Budućnosti

Protiv maloljetnih Lj.A. (15), F.N. (17), V.N. (15) i V.G. (16) iz Nikšića, osumnjičenih da su kamenovali autobus Fudbalskog kluba "Budućnost", podnijeta je krivična prijava, saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilšatvu u Nikšiću je nakon uvida u spise predmeta naložio da se podnese krivična prijava u redovnom postupku protiv Lj.A. (15), F.N. (17), V.N. (15) i V.G. (16) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu. Oni su, sumnja se, nakon završetka utakmice između FK "Sutjeska" i FK "Budućnost" kamenovali autobus u kojem su se nalazili igrači i članovi stručnog štaba FK "Budućnost" iz Podgorice. Ovom prilikom je nastupila materijalna šteta i nije bilo povrijeđenih lica", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: