Krivična prijava protiv maloljetnika: Osumnjičeni za kamenovanje autobusa FK "Budućnost" - Vijesti.me
PO NALOGU DRŽAVNOG TUŽIOCA

Krivična prijava protiv maloljetnika: Osumnjičeni za kamenovanje autobusa FK "Budućnost"

"Državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilšatvu u Nikšiću je nakon uvida u spise predmeta naložio da se podnese krivična prijava u redovnom postupku protiv Lj.A. (15), F.N. (17), V.N. (15) i V.G. (16) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu"

Polomljena stakla na autobusu Budućnosti
Polomljena stakla na autobusu Budućnosti

Protiv maloljetnih Lj.A. (15), F.N. (17), V.N. (15) i V.G. (16) iz Nikšića, osumnjičenih da su kamenovali autobus Fudbalskog kluba "Budućnost", podnijeta je krivična prijava, saopšteno je danas iz Uprave policije. 

"Državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilšatvu u Nikšiću je nakon uvida u spise predmeta naložio da se podnese krivična prijava u redovnom postupku protiv Lj.A. (15), F.N. (17), V.N. (15) i V.G. (16) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu. Oni su, sumnja  se, nakon završetka utakmice između FK "Sutjeska" i FK "Budućnost" kamenovali autobus u kojem su se nalazili igrači i članovi stručnog štaba FK "Budućnost" iz Podgorice. Ovom prilikom je nastupila materijalna šteta i nije bilo povrijeđenih lica", navodi se u saopštenju Uprave policije.