Luštica Development: Uhapšeni nije naš radnik

"Teške krađe su izvršene na štetu menadžera prodaje u kompaniji Luštica Development, u garsonjeri koju on koristi, a ne na štetu "egipatskog biznismena"", pojašnjeno je iz kompanije Luštica Development
3286 pregleda 2 komentar(a)
Luštica Bay kompleks (Ilustracija), Foto: Siniša Luković
Luštica Bay kompleks (Ilustracija), Foto: Siniša Luković

Kompanija Luštica Development reagovala je na tekst "Krao iz apartmana egipatskog biznismena?" objavljen na portalu Vijesti.

Vijesti su objavile da je tivatska policija uhapsila srpskog državljanina Željka Markovića (39), zbog sumnje da je u više navrata krao iz luksuznog apartmana u kompleksu na Luštici, koji je u vlasništvu biznismena iz Egipta.

"Uhapšeno lice, kojem se na teret stavlja izvršenje teških krađa, radnik je u privatnoj kompaniji koja je po ugovoru angažovana na određenim poslovima tehničkog održavanja u Luštici Bay i nije zaposleno u kompaniji Luštica Development. Takođe, teške krađe su izvršene na štetu menadžera prodaje u kompaniji Luštica Development, u garsonjeri koju on koristi, a ne na štetu "egipatskog biznismena" kako se navodi u tekstu. Kompanija je, po saznanju o izvršenju krivičnih djela, slučaj predala nadležnim državnim organima", navodi se u reagovanju.

Bonus video: