Na Cetinju oduzete dvije puške, pištolji, municija...

"Preduzimajući pojačane aktivnosti na kontroli bezbjednosno interesantnih lica i pripadnika organizovanih kriminalnih grupa službenici OB Cetinje su na području Opštine Cetinje kontrolisali 82 bezbjednosno interesantna lica kojom prilikom je sankcionisano 10 lica"
3886 pregleda 0 komentar(a)
Oduzeto oružje na Cetinju, Foto: Uprava policije
Oduzeto oružje na Cetinju, Foto: Uprava policije

Cetinjska policija je pretresom stana Cetinjanina D.T. (39) pronašla i oduzela pušku marke „Eskort”, pušku marke „Stoeger”, pištolj marke „XC 357” sa 2 okvira, pištolj marke „Glock” sa 2 okvira, nišan za lovačku pušku, 76 komada pištoljske municije i 78 komada puščane municije, saopšteno je iz Uprave policije.

Pored toga, cetinjska policija je zaustavila vozilo marke „BMW“ kojim je upravljao I.Ć. (29) iz Cetinja a provjerom vozila ustanovljeno je da se na vozilu nalaze registarske oznake sa drugog vozila.

Protiv I.Ć. će biti podnesena krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave.

"Preduzimajući pojačane aktivnosti na kontroli bezbjednosno interesantnih lica i pripadnika organizovanih kriminalnih grupa službenici OB Cetinje su na području Opštine Cetinje kontrolisali 82 bezbjednosno interesantna lica kojom prilikom je sankcionisano 10 lica. Osim toga, privremeno je radi provjere od M.R. (44) iz Cetinja oduzeto pmv marke 'Jaguar'", navodi se usaopštenju Uprave policije.

Bonus video: