Nikšić: Procesuirana 81 osoba zbog ulične prodaje opojnih droga - Vijesti.me
AKCIJA "PIAZZA"

Nikšić: Procesuirana 81 osoba zbog ulične prodaje opojnih droga

"Slobode su lišeni N.M. (31), A.V. (24), P.P. (21), M.Č. (30), I.D. (25), B.B. (31), S.K. (24), N.S. (26), P.O. (24) i M.S. (19) zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga..."

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Shutterstock)

Deset osoba je uhapšeno, a protiv je 16 osoba su podnijete krivične prijave u okviru akcije otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga na području Nikšića.

Tokom akcije "Piazza" procesuirano je ukupno 81 osoba.

"Slobode su lišeni N.M. (31), A.V. (24), P.P. (21), M.Č. (30), I.D. (25), B.B. (31), S.K. (24), N.S. (26), P.O. (24) i M.S. (19) zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Tri osumnjičena lica se nalaze na izdržavanju kazne zatvora u UIKS-u dok se za tri lica intenzivno traga. Od navedenih osumnjičenih troje se tereti i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navode iz policije. 

Tokom akcije policija je u više pojedinačnih zaplijena oduzela 70 pvc pakovanja sa sadržajem marihune težine oko kilogram i 33 pvc pakovanja opojne droge kokain težine 70 grama.  

O svemu navedenom je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, navode iz policije. 


Vidi sve komentare