Nikšić: Uhapšene dvije osobe, policija pronašla marihuanu, "drobilicu" i tablete

"Policija je u pograničnom reonu u mjestu Vraćenovići pronašla dva pvc pakovanja sa sadržajem materije zelene boje nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne neto mase oko 1,5 kg koja je upućena na vještačenje u Forenzički centar Danilovgrad"
3856 pregleda 0 komentar(a)
Ilustarcija, Foto: Shutterstock
Ilustarcija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.12.2019. 13:29h

Policija je u Nikšiću pronašla marihuanu i uhapsila dvije osobe, saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Policija je u pograničnom reonu u mjestu Vraćenovići pronašla dva pvc pakovanja sa sadržajem materije zelene boje nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne neto mase oko 1,5 kg koja je upućena na vještačenje u Forenzički centar Danilovgrad. Sumnja se da je izvršilac ovog djela I.M. (36) iz Danilovgrada koji je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu", kazali su iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je pretresom stana i drugih prostorija koje koristi D.Ć. (36) iz Nikšića pronađena i oduzeta digitalna vaga za precizno mjerenje sa tragovima biljne materije zelene boje nalik na marihuanu, kao i tzv. "drobilica" takođe sa tragovima marihuane, i pet tableta buprenorfina.

"Sa navedenim je upoznat nadležni državni tužilac koji se izjasnio o kvalifikaciji krivičnog djela. Po njegovom nalogu D.Ć. je uhapšen i uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, priveden nadležnom tužilaštvu", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: