Novljaninu 20 dana zatvora: Vozio u pijanom stanju

Kako je dodao pored izrečene kazne zatvora, okrivljenom N.M je za izvršeni prekršaj izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri mjeseca, kao i tri kaznena boda
3079 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Sudija Suda za prekršaje u Budvi - Odjeljenja u Herceg Novom, Andrija Vojvodić izrekao je kaznu zatvora u trajanju od 20 dana N.M. (36) iz Herceg Novog, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

"Okrivljeni N.M. je sinoć u 21:51 časova, zatečen da na magistralnom putu Herceg Novi - granični prelaz Debeli brijeg, upravlja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,39 g/kg, zbog čega je od strane policijskih službenika Uprave policije - CB Herceg Novi, lišen slobode i prinudno doveden u Sud za prekršaje, kako bi mu se sudilo u hitnom postupku”, kazao je Vijestima zamjenik predsjednika Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Kako je dodao pored izrečene kazne zatvora, okrivljenom N.M je za izvršeni prekršaj izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri mjeseca, kao i tri kaznena boda.

Bonus video: