Oružana pljačka kladionice u Bijelom Polju: Policija uhapsila osumnjičenog

Maskirani Bjelopoljac L.F. (34) uhapšen je sinoć poslije 22 sata, nakon što je uz prijetnju oružjem opljačkao kladionicu „Zlatnik“ i iz nje odnio 1 000 eura. L.F. je povratnik u vršenju tog djela
16036 pregleda 7 komentar(a)
Oružana pljačka (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Oružana pljačka (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.01.2020. 08:36h

Razbojnik sa pištoljem opljačkao kladionicu i odnio oko 1 000 eura

Maskirani Bjelopoljac L.F. (34) uhapšen je sinoć poslije 22 sata, nakon što je uz prijetnju oružjem opljačkao kladionicu „Zlatnik“ i iz nje odnio 1 000 eura. L.F. je povratnik u vršenju tog djela.

Bjelopoljac je uhapšen brzom akcijom policije, nedaleko od mjesta događaja, kod zgrade Srednje stručne škole, gdje je pronađen i novac.

"Neposredno nakon izvršenog razbojništva bjelopoljska policija je efikasnom akcijom pronašla i lišila slobode L.F. (33) iz Bijelog Polja. L.F. je sinoć oko 21,50 časova, sumnja se, maskiran ušao u sportsku kladionicu i uz prijetnju oružjem od zaposlene otuđio oko 950 eura. Ubrzo nakon izvršenog krivičnog djela policija je locirala i lišila slobode L.F, kod kojeg je pronađen sav otuđeni novac. On će biti uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Bijelom Polju", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: