Pljevlja: U automobilu pronađena veća količina cigareta

Pronađena roba je privremeno oduzeta i biće predata nadležnim državim organima na dalje postupanje
3571 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Pljevljim podnijeće krivičnu prijavu protiv sugrađanina M.C. (52) u čijem su vozilu sinoć pronašli veću količinu raznih vrsta cigareta.

„U sklopu redovnih aktivnosti, a u cilju suzbijanja nedozvoljene trgovine akciznih roba koje se stavljaju u promet na teritoriji opštine Pljevlja, službenici CB Pljevlja su dana 18. Februara oko 20,15 časova u ulici Ivana Milutinovića Kontrolisali vozilo Seat Alhambra PV registarskih oznaka, kojim je upravljao C.M. (1968) iz Pljevalja i tom prilikom u vozilu su pronašli preko 12 paketa raznih vrsta cigareta čiji je promet ograničen, ukupne vrijednosti oko 10.000,00 eura i to: »Mančester« 500 paklica, »Corste« 2000 paklica, »Trokadero« 500 paklica, i»Merlin« 3300 paklica”, navodi se u saopštenju policije, koje je potpisao načelnik Dragan Slavulj.

Osnovni državni tužilac u Pljevaljima kvalifikovao je krivično djelo kao nedozvoljena trgovina, a protiv M. C. biće podnijeta krivična prijava u redovnom postupku. Pronađena roba je privremeno oduzeta i biće predata nadležnim državim organima na dalje postupanje.

Bonus video: