Podgorica: Oduzeto oružje, droga, novac, rokovnici sa imenima dužnika...

Iz Uprave policije saopšteno da je oduzeto 17 pvc pakovanja heroina težine oko 112 grama, 137 tableta koje su na listi opijata, 620 eura, četiri rokovnika u kojima su navedena imena i novčani iznosi dugovanja...
13053 pregleda 7 komentar(a)
Oduzeto oružje, droga, municija...., Foto: Uprava policije
Oduzeto oružje, droga, municija...., Foto: Uprava policije

Policija je uhapsila S.R. (34) i S.R. (31) i oduzela pištolj, municiju, drogu, novac.

Iz Uprave policije je saopšteno da su službenici Centra bezbjednosti Podgorica u sadejstvu sa službenicima Protivterorističke jedinice, u cilju otkrivanja, suzbijanja i sprječavanja tzv. ulične prodaje droga, izvršili pretrese na više lokacija koje koriste bezbjednosno interesantne osobe.

Pretresom stana i drugih prostorija koje, kako je saopšteno iz policije, koriste bezbjednosno interesantna lica S.R. (34) i S.R. (31) pronađeni su i oduzeti pištolj CZ M70, 24 komada municije, 17 pvc pakovanja heroina težine oko 112 grama, 137 tableta koje su na listi opijata, 620 eura, tri vage za precizno mjerenje, četiri rokovnika u kojima su navedena imena i novčani iznosi dugovanja i pet mobilnih telefona.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.R. (31) liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a da se S.R. (34) liši slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeta krivičnu prijavu protiv srodnika uhapšenih, F.R. zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video: