Podnijeta krivična prijava zbog prebijanja Gredića u Bijelom Polju

Grediću su napadači palicom slomili ruku i nogu, dok je njegov prijatelj uspio da se otrgne i pobjegne u Rasovo, gdje je obavijestio Ademove roditelje
7273 pregleda 0 komentar(a)
Grediću palicom polomili ruku i nogu, Foto: Jadranka Ćetković
Grediću palicom polomili ruku i nogu, Foto: Jadranka Ćetković

Bjelopoljska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv državljanina srbije R.Đ. (49) i I.R. (49) iz Bijelog Polja, zbog incidenta ispred pekare "Šar" prošle subote, kada su napadnuti Adem Gredić (20) i Admir Bašić (20).

Policija je podnijela prijavu i protiv još jedne osobe na čijoj se identifikaciji radi, a za osumnjičenima se intenzivno traga, saopšteno je iz Uprave policije.

Grediću su napadači palicom slomili ruku i nogu, dok je Bašić uspio da se otrgne i pobjegne u Rasovo, gdje je obavijestio Ademove roditelje.

Gredić je tada tvrdio da ga pretukao I. Raković iz Boljanine, sa još dva njemu nepoznata muškarca.

"Sumnja se da su R.Đ, I.R. i još jedno lice na čijoj se identifikaciji radi, 10.08.2019. godine, ispred pekare „Šar“ u Bijelom Polju fizički napali A.G. i A.B. i zadali im više udaraca. A.G. je u događaju zadobio tešku tjelesnu povredu, dok je A.B. zadobio lake tjelesne povrede. Nakon što su počinili krivično djelo, osumnjičeni su se udaljili sa lica mjesta. Povrijeđenim A.G. i A.B. je ukazana medicinska pomoć u Opštoj bolnici u Bijelom Polju. Policijski službenici su od momenta prijave događaja intenzivno radili na njegovom rasvjetljavanju, što je rezultiralo identifikovanjem osumnjičenih lica i podnošenjem krivične prijave protiv njih nadležnom tužiocu. Policija intenzivno traga za ovim licima", saopšteno je iz Uprave policije.

R.Đ. i I.R. se sumnjiče da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Bonus video: