Policija rasvijetlila krađu novca iz crkve u Rožajama: Osumnjičeni maljoljetnici - Vijesti.me
PODNIJETE KRIVIČNE PRIJAVE

Policija rasvijetlila krađu novca iz crkve u Rožajama: Osumnjičeni maljoljetnici

Policija je danas, u redovnom postupku, podnijela krivične prijave protiv sedamnaestogodišnjeg A.O. i tri godine mlađeg R.K.

Crkva Ružica u Rožajama
Crkva Ružica u Rožajama (Foto: Screenshot YouTube)

Rožajska policija rasvijetlila je krađu novca iz tamošnje crkve Ružica i podnijela krivične prijave protiv dvojice maljoljetnika, koje sumnjiče za sitnu krađu, utaju i prevaru.

Zbog tog krivičnog djela policija je danas, u redovnom postupku, podnijela prijave protiv sedamnaestogodišnjeg A.O. i tri godine mlađeg R.K. 

Krađa novca iz crkve nije bila prijavljena policiji, ali su inspektori reagovali nakon što je juče na društvenoj mreži fejsbuk objavljen snimak muškarca koji uzima novac iz rožajskog hrama.

Nakon toga, inspektori su razgovarali sa sveštenikom, koji im je kazao da krađu nije prijavio jer je u pitanju mala količina novca.

"Preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvijetljavanju ovog događaja, policija je u kratkom roku identifikovala počinioce. Krivična prijava u redovnom postupku je nadležnom tužiocu podnijeta protiv A.O. (17) i R.K. (14) zbog sumnje da su počinili krivično djelo sitna krađa, utaja i prevara", saopšteno je iz Uprave policije.


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Crna hronika