Policija u Podgorici i Baru oduzela oružje, uhapšen Podgoričanin - Vijesti.me
PRIJAVE PROTIV BARANA

Policija u Podgorici i Baru oduzela oružje, uhapšen Podgoričanin

Policija je u Baru, po prethodno pribavljenoj naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres prostorija koje koristi Đ.D. (37)

Oružje oduzeto u Baru
Oružje oduzeto u Baru (Foto: Uprava policije)

Policija je u Podgorici i Baru oduzela više komada oružja. Tokom akcije, u Podgorici je uhapšen N.M. (39), dok su Đ.D. (62) i Đ.D. (37) u Baru procesuirani krivičnom i prekršajnim prijavama.  

"Podgorička policija je, sprovodeći aktivnosti na pojačanoj kontroli bezbjednosno interesantnih lica, izvršili pregled N.M. (39) i pronašli i oduzeli pištolj marke „Pietro Beretta“ cal. 9 mm i 10 komada municije istog kalibra u ilegalnom posjedu. N.M. je lišen slobode i biće priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz policije. 

Pištolj oduzet u Podgorici(Foto: Uprava policije)

Dodaje se da je policija u Baru je, po prethodno pribavljenoj naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres prostorija koje koristi Đ.D. (37).

"Policijski službenci su tom prilikom pronašli i oduzeli sedam lovačkih karabina i pušaka, pištolj i improvizovani mehanizam sa udarnom iglom u kojem su se nalazila dva metka", zaključuje se.

Oružje oduzeto u Baru(Foto: Uprava policije)

 


Vidi sve komentare