Povrijeđeni Krstajić stabilno

Policija još nije otkrila ko je, kako i čime u novogodišnjoj noći ranio Žabljačanina
15618 pregleda 0 komentar(a)
Tuča u novogodišnjoj noći: Žabljak (Ilustracija), Foto: Srđan Obradović
Tuča u novogodišnjoj noći: Žabljak (Ilustracija), Foto: Srđan Obradović

Žabljačka policija još nije otkrila ko je u novogodišnjoj noći teško povrijedio Žabljačanina Vladimira Krstajića (21) ispred jednog tamošnjeg lokala.

Krstajić se oporavlja u pljevaljskoj Opštoj bolnici i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, rečeno je “Vijestima” juče iz te zdravstvene ustanove.

“Krstajić je oko tri sata iza ponoći, 1. januara, dovezen u našu bolnicu sa već zaustavljenim krvarenjem. Ušivena mu je rana, urađena dijagnostika i zadržan je na bolničkom liječenju zbog terapije koju prima”, rečeno je iz te bolnice.

Pojasnili su da Krstajić nije imao povrede u predjelu vrata, već u predjelu glave.

Radi se na utvrđivanju okolnosti pod kojima je Krstajić povrijeđen. Inspektori će izuzeti snimke sa nadzornih kamera kako bi utvrdili ko je sve učestvovao u tuči i saslušati još očevidaca, rečeno je nezvanično iz Uprave policije

Taj Žabljačanin povrijeđen u noći između 2019. i 2020. godine, sat poslije ponoći.

12 osoba uhapšeno je u novogodišnjoj noći, saopšteno je iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije. Oni su kazali da je te noći policija evidentirala pet krivičnih djela, devet narušavanja javnog reda i mira i 22 saobraćajne nezgode u kojima su dvije osobe teže, a sedam lakše povrijeđeno. Saobraćajna policija oduzela je 30 vozačkih dozvola, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola 15 osoba je privedeno

Prema saznanjima “Vijesti”, u trenutku kada je sa društvom krenuo da uđe u žabljački pab, iz tog lokala izlazila je grupa muškaraca koji su se međusobno tukli.

“Pokušao je da ih smiri, a potom i razdvoji, ali ga je u tom metežu neko ubo i počeo je da krvari”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Teško povrijeđenom Krstajiću ljekari žabljačke Hitne pomoći uspjeli su da zaustave krvarenje, nakon čega je transportovan u pljevaljsku Opštu bolnicu.

Iako iz Uprave policije nezvanično saopštavaju da je Krstajić uboden slomljenim staklom, sagovornik blizak povrijeđenom Žabljačaninu tvrdi da je on povrijeđen nožem ili nekim sječivom.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti” policija je saslušala dvadesetak osoba koje su bile ispred lokala dok se grupa muškaraca tukla, ali su oni tvrdili da nijesu vidjeli ko je, kako i čime povrijedio Krstajića.

Bonus video: