Protiv Kolašinaca podnijeta prekršajna prijava

Policija je kontrolisala vozilo u kojem su se nalazili M.A. i M.V. Tada je M.A. odgurnuo policajca i krenuo da bježi. Policija ga je stigla i uhapsila, a kod njega je pregledom pronađena manja količina marihuane
3843 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Protiv M.A. i M.V. iz Kolašina policija je podnijela prekršajne prijave, dok je protiv jednog do njih podnijeta i prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Policija je kontrolisala vozilo u kojem su se nalazili M.A. i M.V. Tada je M.A. odgurnuo policajca i krenuo da bježi. Policija ga je stigla i uhapsila, a kod njega je pregledom pronađena manja količina marihuane.

"Policija u Kolašinu je protiv dva lica podnijela prekršajne prijave iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga, dok je protiv jednog od njih podnijeta i prekršajna zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru. Policija kontrolisala vozilo u kojem su se nalazili M.A. i M.V, kada je lice M.A. odgurnulo policijskog sužbenika i dalo se u bjekstvo i ušao u rijeku Taru, gdje je odbacio opojnu drogu. Policija ga je sustigla i lišila slobode a kod njega je pregledom pronađena manja količina opojne droge marihuana", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: