Saslušani Kolašinci: Kazali da nijesu ubili Bojića

Njima se stavlja na teret krivično djelo "ubistvo u saizvršilaštvu"
8384 pregleda 0 komentar(a)
Sa privođenja osumnjičenih
Sa privođenja osumnjičenih

Kolašinci braća Marko (62) i Milenko Bojić (52) nisu priznali da su ubili Ranka Bojića (62) 17. marta, kod Kolašina, ali jesu da su ga udarili tri puta.

Oni su kasno sinoć saslušani u Višem državnom tužilaštvu zbog sumnje da su počinili krivično djelo ubistvo u saizvršilaštvu, gdje im je određeno zadržavanje do 72 sata. Njima se stavlja na teret krivično djelo "ubistvo u saizvršilaštvu".

Prema nezvaničnim saznanjima Vijesti Marko je u Tužilaštvu kazao da je Bojića nakon svađe udario jedan put, a Milenko je ispričao da je to učinio dva puta. Ni jedan nije vidio kada je ovaj drugi udarao Bojića.

Marko i Milenko BojićPrivođenje osumnjičenih

Njih će, na predlog o određivanju pritvora, danas saslušati sutkinja za istragu Višeg suda u Bijelom Polju

Kako se sumnja braća Marko i Milenko Bojić su, nakon kraće rasprave, ubili Ranka Bojića (62) udarcima tvrdim i tupim predmetom u predjelu glave.

“Tijelo je 17.marta pronađeno pored magistrale, uz potporni zid. Izuzeti su tragovi, koji će biti predmet daljeg vještačenja. Tijelo Bojića sinoć je poslato na obdukciju u Kliničkog centra Crne Gore”, kazala je “Vijestima” tužiteljka Katarina Kljajević iz bjelopoljskog Višeg državnog tužilaštva.

Na licu mjesta, pored policije, bili su i službenici Forenzičkog centra i obducent iz Kliničkog centra.

Bonus video: