Slučaj "Ramada": Lažno svjedočenje kod Vujanovića

Krivični predmet je formiran protiv funkcionera Socijaldemokrata Emila Durumbašića, kao i zaposlenih u Upravi za željeznicu Kimete Merulić, Jugoslava Becića, Milana Bankovića i direktora Uprave Miroslava Kukavičića, kao i službenice Ministarstva saobraćaja Tanje Dašić
2413 pregleda 0 komentar(a)
Osnovni sud, Foto: Luka Zeković
Osnovni sud, Foto: Luka Zeković

Osnovno državno tužilaštvo dostavilo je Osnovnom sudu optužni predlog protiv šest osoba zbog lažnog svjedočenja u slučaju "Ramada", a za taj predmet je 13. septembra zadužen sudija Nenad Vujanović, saopšteno je "Vijestima" iz suda.

Krivični predmet je formiran protiv funkcionera Socijaldemokrata Emila Durumbašića, kao i zaposlenih u Upravi za željeznicu Kimete Merulić, Jugoslava Becića, Milana Bankovića i direktora Uprave Miroslava Kukavičića, kao i službenice Ministarstva saobraćaja Tanje Dašić.

"Obavještavam vas da je protiv okrivljenih E. D., K. M., J. B., M. B., M. K. i T. D. zbog produženog krivičnog djela davanje lažnog iskaza iz člana 389 stav 3 u vezi sa stavom 1 i 49 Krivičnog zakonika Crne Gore formiran krivični predmet...", saopšteno je iz Osnovnog suda.

Bonus video: