Supermarket u Buljarici potpuno izgorio u požaru

Sumnja se da su požar izazvale pokvarene instalacije. Stražar koji je bio u objektu odmah je pozvao vatrogasce, ali je vatra zahvatila veći dio objekta
9171 pregleda 1 komentar(a)
Mitrocommerc, Foto: Vuk Lajović
Mitrocommerc, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 02.10.2019. 13:54h

Jedini supermarket “Mitromcommerc” u Buljarici potpuno je izgorio u požaru koji je prije dvije noći izbio, tri sata iza ponoći.

Vatra se brzo proširila, tako da je gotovo uništen kompletan inventar, rashladne vitrine, kao i roba koja se nalazila u prodavnici.

U Službi zaštite i spasavanja kazali su Vijestima, da je njihovoj jedinici u Petrovcu poziv stigao oko tri sata izjutra, i oni su odmah bili na licu mjesta, te ugasili požar.

Sumnja se da su požar izazvale pokvarene instalacije. Stražar koji je bio u objektu odmah je pozvao vatrogasce, ali je vatra zahvatila veći dio objekta.

Prodavnica je vlasništvo Danice Mitrović.

Radnici supermarketa, njih deset pozvali su Opštinu i gradonačelnika Marka Bata Carevića da pomognu u saniranju štete.

“Godinama imamo korektan odnos od strane Mitrovićeve, koja iako zimi nema dovoljno prometa, sve radnike zadrži na poslu i niko ne dobije otkaz. Uredno izmiruje sve obaveze, kako prema nama radnicima, tako i prema državi. Sada smo svi praktično bez posla, jer šteta je velika. Svi smo angažovani da pomognemo u rasčišćavanju izgorjele prodavnice. Zato i tražimo da lokalna uprava pomogne, jer time će mjesto imati prodavnicu, a mi svoja radna mjesta”, kazali su radnici , koji su pozvali redakciju "Vijesti".

Bonus video: