Težak udes na putu Žabljak - Šavnik, povrijeđeno pet osoba

U udesu povrijeđena četiri državljanina Srbije i državljanka Crne Gore
51532 pregleda 0 komentar(a)
Sa mjesta nezgode, Foto: Obrad Pješivac
Sa mjesta nezgode, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 11.08.2019. 13:11h

Četiri državljanina Srbije i državljanka Crne Gore povrijeđeni su jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se oko devet časova, dogodila na magistralnom putu Žabljak – Šavnik u blizini restorana "Izvor".

Do nesreće je došlo priliko čeonog sudara Fiata NK CF 590 u kome se nalazila Branka Krstajić iz Nikšića i Opela VA 122 JV u kome su se nalazili Ivan i Milena Živanović iz Valjeva kao i njihova maloljetna djeca D.Ž i A.Ž.

Nakon udesa vozilo nikšićke reigistracije ostalo je na magistrali sa potpuno havarisanim prednjim dijelom dok je kompletan motor i drugi djelovi od siline udara našao van kolovoza.

Vozilo valjevskih registarskih oznaka nakon sudara sletjelo je sa kolovoza i na krovu završilo u kanalu pored puta.

Zbog uviđaja koji je u toku saobraćaj je u prekidu dva sata pa su se iz oba pravca formirale duge kolone vozila.

Odmah nakon udesa porodica iz Valjeva transportovana u pljevaljsku bolnicu. Krstajić je u hitnoj pomoći u Žabljaku čekala povratak vozila iz Pljevalja kojim je prevezena na hirurgiju u Pljevljima.

Dežurni hirurg dr Davor Cvijović kazao je "Vijestima" je završen dijagnostički tretman povrijeđenih državljana Srbije.

"Njihovo stanje je stabilno a povrede se manifestuju u nagnječenjima i rasjekotinama. Ne očekuju se negativne zdravstvene promjene. Ostaju u bolnici kako bi ih dalje opservirali", kaže Cvijović.

"VIjesti" nezvanično u hitnoj pomoći u Žabljaku saznaju da je povrijeđena Branka Krstajić bila u stabilnom zdravstvenom stanju.

Bonus video: